Coaching

Üzleti, executive, egyéni, csoportos, speciális

Emberközpontú coaching

A coaching egy partneri viszonyon alapuló gondolat-ébresztő és kreatív folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy maximalizálja személyes és szakmai potenciálját.

A Hős Útja Coach Projekt szakmailag felkészült és elismert coachai várják Önt egyéni, csapat és csoport, valamint speciális coaching szolgáltatásokkal.

A Hős Útja Coach Projekt tagjai a hazai business coaching piac meghatározó szakemberei immár 2007 óta. Különböző szakterületekre specializálódtunk, saját vállalati tapasztalatunkra és magas szintű szakirányú képzettségünkre alapozva segítjük ügyfeleinket, a gazdasági élet szereplőit abban, hogy vezetői képességük legjavát nyújtsák. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) PCC szintű akkreditációjával rendelkezünk.

Elsődleges célkitűzésünk, hogy tapasztalataink és személyes képességeink felhasználásával hitelesen támogassuk a vezetőket és vezetői csapatokat szakmai sikerességük, önismeretük és elismertségük növelésében.

Személyre szabott támogatásunk eredménye a vezetői sikerekben, megelégedettségben és a vállalati eredményesség növekedésében mutatkozik meg. A coaching hosszú távú sikerének alapja az egyéni vezetői támogatás hozadékaként a coaching típusú vezetés egyre szélesebb körű alkalmazása.

Munkánk és szakmaiságunk minőségbiztosítását garantálják:

  • rendszeres egyéni és csapat-szupervízió
  • folyamatos szakmai továbbképzés és önképzés
  • magas fokú nemzetközi akkreditációnk (egyéni PCC és coach képzés ACTP szinten)
  • nemzetközi coaching szervezetekkel és külföldi coachokkal való aktív együttműködés

Az ICF akkreditált coachaiként munkánkat a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) alapelvei szerint végezzük. A coaching folyamatokban az ICF Coach Kompetenciákkal dolgozunk, és coachként az Etikai Kódexben foglaltak szerint tevékenykedünk.

Írjon nekünk!

6 + 1 =

Share This